/HM-billeder/logo-transparant.pngLejrcentret Hummelmosen

Om os

Lejrcentret Hummelmosen ejes og drives af Fonden Hummelmosen, som blev skabt i 1987 af KFUM-spejderne på Djursland. Lejrcentret Hummelmosen er et grønt spejdercenter beliggende i Ramten Skov mellem Nimtofte og Fjellerup, og centret er tilknyttet KFUM-spejderne i Danmark. Til at drive lejrcentret og lave arrangementer og lejre har vi en stor flok frivillige medarbejdere i alle aldre. De fleste er spejdere eller har været spejdere, og i daglig tale kaldes de Hummelbier.
Lejrcentret Hummelmosen udlejes til spejdere, børnehaver, lejrskoler, foreninger, naturkurser, erhvervsuddannelser og til mange andre formål.
 
Hummelbierne - Hvem er vi
Hummelbierne skaber SPEJDERLIV I DJURSLANDS VILDE NATUR! Det er bestemt ikke kedeligt når Hummelbierne (vores frivillige medarbejdere) trækker i arbejdstøjet og løfter i flok. Vi kan lide at være sammen og inviterer gerne andre med ind i fællesskabet.
Er du senior, rover eller leder, eller vil du bare gerne holde liv i spejderflammen er Hummelbierne lige noget for dig.
Hummelbierne er det team, der arrangerer og afholder vores egne lejre på Hummelmosen, vedligeholder Hytten, Gården og Hummelmosens område.
Vi mødes til medarbejderdage ca. 8-10 gange om året, hvor der summer af aktivitet hele dagen.
På en medarbejderdag er vi oftest 10 – 20 personer fra 16 år og opefter. Vi laver alt muligt; fælder træer, planter træer, renser tagrender, hygger, maler, udvikler, forbereder og afprøver aktiviteter, planlægger lejre/arrangementer, spiser – det hele er en stor blanding af meningsfuldt arbejde, spejderi og ”gode dril”.
Pris: Det koster 100 kr./år at være Hummelbi.
Der er gratis forplejning på medarbejderdage og i forbindelse med at være i stab på lejre.
Kontakt: Brian Nielsen (+45)41 56 91 48 mail: briannielsen@korupskov.dk
Follow us on Facebook