/HM-billeder/logo-transparant.pngLejrcentret Hummelmosen

Faciliteter

Hytten

 Lejrbygningen på Lejrcentret hummelmosen ligger smukt i det særprægede landskab, hvor den moderne bygning nænsomt er indpasset.
Lejrbygningen er på 450 m2, moderne indrettet og handicapvenlig. Dertil kommer 90 m2 kælder, som er indrettet med vaskefaciliteter, og et aktivitetsrum – hvis vejret skulle være dårligt.
Hytten er indrettet med 54 sovepladser, som er fordelt på 5 soverum og 3 lederrum. I tilknytning til sovepladserne findes naturligvis lækre bade-faciliteter. Ud over aktivitetsrum og soverum, findes en stor lyst indrettet spisesal og et mødelokale. Spisesalen egner sig også fortrinligt som møde-lokale, og er forsynet med brændeovn.
I tilknytning til spisesalen findes et moderne indrettet storkøkken.
Omkring lejrbygningen er der plads til alle tænkelige aktiviteter. Der findes bla. en stor boldbane.
 
Lejer medbringer selv: lagner, dyne & pude eller sovepose. Viskestykker, karklude, miljøvenlig opvaskemiddel (dog ikke til opvaskemaskinen), kaffefiltre str 1x6, håndklæder, miljøvenlig håndsæbe, toiletpapir. folie, plastposer affaldssække m.m
 
Du kan også downloade en plantegning over hytten.

Lejrpladser

Vi har en grund på 12 hektar midt i Djurslands vilde natur. Vi har masser af forskellige lejrpladser som er afskærmet med bevoksning, så der både er plads til at opleve fællesskabet og til at være sig selv i gruppen.
 
Der er rafter i raftestativerne, vand i vandposterne og faste fedtfælder i nærheden af alle pladser og faste bålsteder eller båltønder, hvis man vil tænde bål på lejrpladsen.
 
Vær opmærksom på at der er kommet skærpede brandregler, som skal overholdes ved brug af lejrpladserne og området generelt! Reglerne fremgår af opslag på området
 
Lejer medbringer selv: udstyr til overnatning og forplejning
 
Pris: 50 kr. pr. døgn.
Reservation: Shelter & Lejrpladser – Lissa Pedersen tlf. (+45) 31 90 19 52, Email: land.skov@vestdjursnet.dk

Sheltere

  Hummelmosen har to dejlige og hyggelige sheltere.
En shelter er et rigtig godt overnatningssted under næsten åben himmel.
Hver shelter kan rumme 6 – 8 personer.
 
Lejer medbringer selv: udstyr til overnatning og forplejning
 
Pris: 50 kr. pr. døgn.
Reservation: Shelter & Lejrpladser – Lissa Pedersen tlf. (+45) 31 90 19 52, Email: land.skov@vestdjursnet.dk
 

Yderligere faciliteter

Søen

Vi har den dejligste sø ude ved hummelmosen. Den kan benyttes flittigt til diverse aktiviteter f.eks. en lille kanotur, en dukkert i varmt vejr eller til at bygge og afprøve en tømmerflåde. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Kanoer

Vi har 12 kanoer, som kan bruges til sejlads på Hummelmosens sø.
 
Pris: For lejere på centeret koster det 100,- kr. pr. kano for en weekend, inkl. pagajer og redningsveste
 
Udlejer: Christian Greve (+45) 29 66 47 28 Email: christiangreve@hotmail.com

Materialer

Forskellige steder på området er der opstillet raftegårde med alle former for rafter, og brændeskure med tørt brænde samt båltønder til bål.
Vi har også tønder til tømmerflåde-sejlads. Der er altid adgang til vores handicaptoilet, og til større lejre åbner vi op for vores toilet og baderum. Der er el, vand og fedtfælder ved lejrpladserne.

Aktiviteter

Hummelmosen har et hav af aktiviteter, aktivitetsmaterialer og aktivitets-instruktionsark; disse kan alle lejes. Her vil kun blive nævnt nogle af de helt specielle.
Blystøbning, Kobbersmedning, Grønt Sløjd, Fiskerøgning, Gøgl, Træklatring, Smykkefremstilling, Tømmerflåder, Smedning, Naturekspedition, og mange flere…
 
Endvidere har vi:
Besnøringstov, bøjlesav, flæk- og skovøkse, fukssvans, kranblok, langtove, olietønder, presenninger, rafter, spade og skovle, svævebanetov, taljer, toiletspande…
Hummelmosen har en hel del forskelligt materiel, udover det her nævnte. Ring og spørg, så kan du højst sandsynligt leje det. Forsvundne og beskadigede genstande skal erstattes med tilsvarende.
Er du interesseret, så kontakt: Christian Greve (+45) 29 66 47 28

Internet

På hummelmosen forefindes der fiber-internet til fri afbenyttelse.
Kode til WiFi fåes ved ankomst til hytten.
Follow us on Facebook