Du er her:  Hjem  -> Arrangementer  -> Bæverlejr

Bæverlejr

Kære bævere, spirer og mikroer

Bæverolympiade — Sjovere, vildere, og helt nyt.

 

 På årets bæverlejr skal vi dyste i OL-discipliner af hidtil ukendt karakter. Der er kun få krav for at stille op i konkurrencerne: Du skal være spejder, du skal kunne li’ at have det sjovt og grine højt, og så skal du have lyst til at kæmpe med og mod en masse nye venner.

 

Praktiske oplysninger

Tid og sted: 23. til 24. september fra klokken 11:00 til 11:00 - Lejrcenteret Hummelmosen, Kvasbrovej 11, 8586 Ørum

Tilmelding: på mail til Lejrchefen Ellen: ellen@fjendsbo.com. Det skal tydeligt fremgå hvor mange deltagere der tilmeldes og hvor mange af disse der er spejdere og ledere. S.U.: d. 12/9 2017

Betaling: 200 kr. pr. deltager (voksen som barn). Disse betales samlet til konto: 7261 0002033018. Det skal tydeligt fremgå af overførslen hvilken gruppe, der betaler og at det er bæverlejr der betales for. Vi skal have registreret den samlede betaling for jeres gruppe senest d. 16/9 2017. I tilfælde af frafald refunderes 100 kr.

Overnatning: Vi har 54 sovepladser inden døre og det er det vi kan tilbyde. Til dem skal der medbringes lagen og sovepose. De er forbeholdt bævere og aldersmæssigt tilsvarende spejdere (0. til og med 1. klasse). Derudover er der masser af plads til at slå telt op og det beder vi ulve og aldersmæssigt tilsvarende spejdere (2. til og med 3.) om at gøre. I soverummene sover ingen børn uden mindst en leder fra deres gruppe. Når tilmeldingerne er i hus laver vi en fair fordeling ud fra antallet af tilmeldte spejdere og ledere. Hvis indendørs-sovepladserne slipper op så melder vi tilbage så hurtigt som muligt og ellers bliver de fordelt efter tilmeldingstidspunkt.

Kontakt: Lejrchef Ellen på telefon 21 70 73 78 eller mail ellen@fjendsbo.com

Mad: Hver deltager medbringer en madpakke og en kop til lørdagens frokost. Derudover skal hver enhed have muffins med - én pr. deltager. Derefter sørger vi for jer. Er der særlige hensyn som skal tages ift. maden så kan I skrive dette på tilmeldingen eller sende en ny mail derom (ligeledes ved handicap, allergi eller lignende som der skal tages hensyn til). 

Vel mødt
Staben 

Næste bæverlejr

Ingen begivenheder fundet